Benvinguda a la Guia Empresarial de Sant Josep de sa Talaia

La Regidoria de Treball i Formació de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, mitjançant l’Agència de Desenvolupament Local, crea la Guia Empresarial de Sant Josep amb la finalitat de fer visible el teixit empresarial local a Internet. A més, cerca impulsar la dinamització comercial del nostre municipi i afavorir la digitalització de les nostres empreses. Aquesta ferramenta vol donar a conèixer, tant a residents com a visitants,  l’oferta comercial del nostre municipi. Ubicar, gràcies a la geolocalització, cada comerç i crear una “mini web” habilitada per a les empreses adherides, un lloc on aparegui informació general de cada empresa (adreça, breu descripció, activitat comercial, horari, xarxes socials etc.) i l’agenda d’activitats i esdeveniments d’interès general.

En una segona fase, aquest espai web vol ser un canal de comunicació on es puguin publicar les ofertes de feina de les nostres empreses, publicar els estudis desenvolupats des de l’Agència, gràcies a la informació recollida a les enquestes que es realitzen. Pretén ser un punt de trobada per a les empreses on es puguin crear sinergies i cercar possibles col·laboracions, i un lloc on trobar informació d’ajudes i subvencions i l’oferta formativa disponible.

Aparèixer a la Guia Empresarial és gratuït, l’únic requisit és que l’empresa tengui seu al municipi de Sant Josep de sa Talaia i/o estigui constituïda aquí. Si vols que la teua empresa pertanyi al directori, PINXA AQUÍ PER EMPLENAR EL FORMULARI. 

Sabem que per dur a terme aquesta guia i, en general, qualsevol acció amb el sector empresarial, és imprescindible comptar amb la vostra opinió i amb el vostre suport.

keyboard_arrow_up